söndag 26 juni 2011

Lite hur jag har det =)

 Vi, eller min man, har byggt altan under förra och denna sommaren...nu är den snart klar och jag har äntligen kunnat börja inreda den!
Just nu är jag inne i ett rikigt "pyssla-flytta runt" stadie! Och det är sååå kul =)

Hela huset och altanen är fullt med pioner, nu börjar de tyvärr att ha gjort sitt. Allt regn har ju inte gjort det bättre...skulle vilja ha dom blommandes hela sommaren.

Detta är en present från Elias och hans dagiskompisar som slutar nu och ska börja förskoleklass till hösten. Ett zinkhus med ett hjärta och en ängel, till de änglar de är. På baksidan av hjärtat skrev jag "tacksamhet är när minnet sparas i hjärtat, inte i hjärnan"

Elias har fotat mig idag när vi varit på en liten loppistur. Först var vi till Ester´s café i Långserud. Där finns det ju både loppis och interiör affär. Måste tyvärr få säga att jag blev besviken på priserna som var på loppisen. Kändes nästan mer som en antikaffär. Så det blev tyvärr inte så mycket med hem i kassen därifrån! Men det är ändå ett väldigt mysigt utflyktsmål!
Efter Ester´s tog vi en tur in till Nysäter och antikaffären där. Där finns det hur mycket som helst. Ett stort hus med 10 rum fyllda till bredden med saker! Där är det mycket antikt och även lite nytt, inte riktigt mina priser, men det är bara en fröjd att gå runt att titta på allting!


LITE KORT FRÅN MIGDetta zinkhus och ljuslyktorna kom med hem på dagens tur!
På återseende!

1 kommentar: