måndag 19 november 2012


Teater, möblering och lite shopping.


I fredags var vi och några vänner på teatern här i stan. De har satt upp Annie get your gun. Den har fått jättebra kritik! Och det var helt rätt, för den var verkligen helt kanonbra! Alla på scenen var jätteskickliga och Annie...vilken röst!! Gåshud!
Innan teatern var vi hemma hos oss en sväng och åt lite ost, kex, vindruvor och bästa Therese goda fikonmarmelad!På lördag var jag och Carro till Karlstad och inhandlade lite julklappar...de första. När jag kom hem så drog jag igång i vardagsrummet. Har tänkt ett tag att göra det. Delvis för att få plats med granen så småningom.

Kaosartat såg det ut på lördagkväll.


På söndagen började jag få lite ordning iaf.


Vitrinskåpet och klaffbordet har bytt sida av rummet. Och silverkandelabern fick komma fram igen. 


Tavlan som står på golvet är den första julprylen som är framme. Jag köpte den på Erikshjälpen förra veckan. Jag är tokförtjust i Jenny Nyström! Så den fick följa med hem.
Tallrikshyllan har också fått byta vägg. 
Lite kort på självaste bloggerskan får plats där. =) 
På bilden till höger är vi 5 generationer. Mormorsmormor Anna, Mormors mor Anna, Mormor Linnéa, moderen och jag.
Idag var jag och en kompis till Åmål en sväng. Där var vi in på Widedals. Och där hittade "jag" (tack Ilona;)), detta tyget. Det fanns i flera nyanser, men det röda köptes, passande till julen. Så snabbt hem och klädde om de hemska dynorna i köket. Och jag blev så nöjd! Även mannen utbrast ett; Oj!,(positivt oj) när han kom hem. =)Ha det gott!!

2 kommentarer:

 1. Hejsan! Så fina bilder, jätte mysigt! Skulle verkligen kunna ha tänkt mig att gå på teatern, har faktiskt ALDRIG varit på det i Karlstad. förutom när man var med skolan då. Låter som att ni hade en lyckad kväll! hihi så kul att du såg min blogg! Extra kul för mig att följa med någon från Värmland och som har jobbat med masen;) Gläder mig att följa med på dina inlägg! Ha en fin kväll! Hilsen Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Faktiskt så var vi på teater i Säffle, för det är där jag bor =)
   Kul att få följa dig också nu. Lite info har man jag fått "om er" från Annika. Speciellt om barnbarnen =)
   Ha det gott!

   Radera