måndag 18 juli 2011

Pyssel...


Jag köpte ju lite former att gjuta i för ett tag sedan. Förra veckan tog det slut på all betong =)Jag gjöt hjärtan, rosor, ägg, rabarblad och lite annat smått och gott.


Lite resultat! Plattorna har jag sedan lagt spets över och spraymålat vitt på. Även några rosor har blivit vita. Rabarberbladet gick tyvärr sönder efter att en son inte riktigt kunde hålla kroppsdelarna i styr!


Kom på att jag hade en gammal ljuskrona i svart smide i källaren. Den har nu spraymålats och så kanske jag får dekorera den lite. Tänkte sedan ha den på våran altan som snart är helt färdig. Får lägga ut kort på den senare, när den är helt klar!


Tog en kvällstur ut till Duse Udde för ett par veckor sen...när solen tillkännagav sig lite mer! Lilleman badade som vanligt. Jag nöjde mig med att sitta och njuta i kvällssolen.

Igår, 17/7, hade jag och min man 7-årig bröllopsdag! Och jag är otroligt dålig på att komma ihåg denna dag. Så även i år...kom ju så klart på det när mannen kom hem med dessa blommorna!! Men kanske att jag kan skylla på att jag har jobbat mycket och hade precis vaknat efter natt 2/3 igår ;)

Hoppas ni andra, som inte har jobbat, har haft en bra helg. Jag har haft en otroligt trevlig helg på jobbet med goa´ arbetskamrater och en lugn avdelning =)

Kram till dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar