söndag 18 september 2011

Nu så....

Nu så äntligen har jag funnit lite tid och lust för att sätta mig och blogga. Efter senaste inlägget var det lite mera sommarjobb. Sen var det dags för inskolning av lilleman på fritids och nollan. Och dagarna bara flyger iväg, trots mkt regn och rusk. Men de soliga höstdagarna har hittills varit väldigt sköna! Vi får suga åt oss massa energi av dom!

Vi hade lite kräftkalas i augusti. Och jag var inte ett dugg sugen på att duka upp med papperstallrikar och plastglas. Nej, istället åkte jag runt än mer på alla secondhandaffärer och införskaffade gamla dukar, tallrikar och glas. En salig blandning blev det, men det blev såååå mkt roligare att be gästerna slå sig ner!Och här kom glasflaskorna från jobbet till användning igen =)
Det enda nya på bordet var dessa ljusstakar, och servettarna ;). Annars var allting secondhand eller nåt gammalt hemifrån som blivit omgjort.Jag bakade också ett supergott knäckebröd till kalaset! Och jag hade inget bra att servera det i så det fick bli en renovering av en gammal kakburk =)
Och ett mycket trevligt kalas hade vi!! =)
Tack alla för att ni kom!
 Jag spraymålade ju en gammal smideskrona för ett tag sen. Så här blev iaf resultatet. Inte den bästa bilden, men jag blev iaf riktigt nöjd.

Pelarbordet som jag har haft på altanen under sommaren har nu fått flytta in och fått lite ny utsmyckning.

Och äntligen har jag fått upp ljuslyktan som jag köpte på våran semester i Danmark. Det går inte fort här hemma just nu, men den som väntar på något gott....

Och denna lilla låda fyndade jag på en loppis i sommar. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska måla den vit eller inte. Den är fin som den är i sitt ursprung. Tycker ni?

Och gamla spel...det gillar jag. Jag älskar de gamla förpackningarna! Jag har än så länge lyckats skrapa ihop tre. En från Erikshjälpen, en från loppis i Danmark och det översta från min kära gamla farmor. Hoppas på att få en större samling =)

Hoppas allt är bra med er alla därute! Själv verkar det som att min närmaste "vän" just nu är en förkylning. Men, men...överlever det också ;)

Kramen till er <3

1 kommentar:

  1. Så mysigt du verkar ha det Therese :) Å fint med de olika tallrikarna !! Krya på dej Kramar Linda J.

    SvaraRadera