fredag 20 januari 2012


Ut med julen!

Japp, julen är bortplockad och vårblommorna är inhandlade!
Tycker väldigt mycket om att ha julen framme, men det är också väldigt härligt att få plocka fram lite "vårigare" saker.

Murgrönan köpte jag på ICA. Ett hjärta med ett kort bakom på mina barn och kusinbarn <3

Hjärtan på tråd...alltid en utmaning för lilla mig ;) Kronan köpte jag på Interiörboden i Grums när jag var där förra helgen. Ni måste åka dit nu. Hon har flyttat butiken till ett hus lite utanför centrum. Och hon har fått det jättefint! =)

Kronan får pryda hyllan i vardagsrummet.

Var även på Nysäters Hem & Antik. Hitta inte så mkt där. Köpte de 3 ljusstakarna i glas som syns på bilden. Också väl värt ett besök. Både Interiörboden och Nysäter Hem & Antik finns på facebook. Gå in och gilla vetja =)

Erikshjälpen hann jag med under veckan. Var ett tag sen jag var där nu. Hittade denna lampan. Har inte bestämt mig om den ska få vara som den är eller om den ska målas vit..säger ni?

En liten hylla, den kommer iaf bli vit!

Och en större ram som jag också tror blir...vit!

Idag har jag varit i Karlstad på informationsmöte på CSK. Efter det åkte jag och min arbetskamrat hem till en annan kamrat. Hon bor i en lägenhet i centrala Karlstad. Och vilken lägenhet sen!!! Jiises! Jag fick tillåtelse av I att fota lite och lägga upp kort här så jag kunde få dela med mig....=)


Matsalsrum

Gamla, vackra dörrar ståendes i tv-rummet. En gammal grammofon brevid.


Kakelugnen i tv-rummet....*suck*
Ser ni tak"listerna" Inte riktigt lika som de som pryder mitt hem =)

Kakelugnen i sovrummet.

Sovrummet, med levande interiör högst upp på skåpet. =)

I har samlat ihop mkt saker, fina gamla saker. Här står det flera gamla fina väskor och koffertar.

Bilder från köket...
Som sagt...hon har samlat på en del saker ;)

Gillade denna "hörnan" starkt! Tänk er att få bo så stort så man kan ha en sådan här hörna. Det funkar inte i mitt lilla 1½ plans hus!

Tack snälla söta I för att vi komma förbi, och för att jag fick ta lite kort! Det var inte riktigt lika roligt att gå in här hemma, som jag sa. Det har väl aldrig känts så lågt i tak =)

Puss & Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar