söndag 4 mars 2012Lov...


Ja i veckan som har gått har det varit sportlov. Barna har varit på fritids ett par dagar, annars så har vi varit lediga. I tisdag åkte vi ju som sagt in till Karlstad. Vi var in en snabbis på Sola Returen. Hittade inte så mkt, men denna klocka hittade jag. Den bara stod där och väntade på mig för ynka 65kr. Jag gillar den skarpt! Och den ska få vara som den är...ingen vit färg alltså =)


Däremot finns det andra saker som fått vit färg. Det första är denna tallrikshyllan som jag fick av en arbetskamrat på förlossningen. Den pryder nu panelväggen i köket. Lite tomt....än. Men den lär nog fyllas på efter fler loppisbesök! 

En spegel har jag gjort också. Vi håller ju som sagt på att renovera lilla toan på övervåningen.( Bild kommer när den är helt klar.) Iaf...själva spegelglaset satt på toan innan. Ramen köpte jag på Erikshjälpen för 25kr. Och med lite färg, slipning och en hjälpande hand av Lennart på Säffle Glasmästeri...så har jag en ny spegel till toan. För 25kr!  

Jag var ju i Åmål för ett par veckor sen. Då köpte jag några rejäla böcker på Returen där, för 10kr styck. De har jag målat vita och satt på hallbyrån med en lykta på. Nu behöver jag inte oroa mig för märken av lyktan på byrån. Perfekt!! 

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft! Jag har varit ledig både lördag och söndag...helt utan stress. Har jobbat mycket helger nu och gör det nästa helg igen...så denna helgen var verkligen välbehövlig! Lite sol på näsan, god mat och lite vin till det =)

Puss & Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar