lördag 8 september 2012

Lite omorganisering!

Klockan som jag ropade in på auktionen har nu kommit upp på väggen. Jag är SÅ nöjd! Detta bidrog till lite ny/gamla grejer på pelarbordet nedanför.


Lite nya blomster till mannens jobbfest fick det bli. Dock nu från affären...inte mkt kvar att ha i trädgården nu.


I tv-rummet har lådan, som jag köpte på loppisturnén sist, hamnat.
När vi var på IKEA sist så slog jag slag i saken och köpte en ny matta till tv-rummet. Jag kikade på den sist jag var där och nu fick den följa med hem. Det blev riktigt bra. Mysigare, varmare.Jag håller på och rensar och grejer i källaren...finns inget slut på det tror jag. Men ska jag få mig en liten walk-in-closet så måste det göras. Idag var jag med en fullproppad bil och lämnade saker på Erikshjälpen. Och det läggs ut saker på Köp & Sälj sidor. Blir nog bra till slut.
I allt rotande så hittade jag iaf en gammal ram som jag ropade in på auktion för länge sedan. Jag målade den direkt på den gamla färgen, utan att slipa eller grunda. Och kolla hur perfekt färgen sprack. Kunde ju inte bättre bli! =)Lite frisk luft har jag fått också. Jag har varit i skogen och plockat blåbär...det är sååå gott. De har frysts in som de är och några liter fick bli saft.

I onsdags så hade vi mammaträff igen. Denna gången var det Kamillas tur. Och hon tog med oss ut på Vänern och till Floghall. Där grillade vi och bara njöt av tystnaden och lugnet. Alldeles perfekt! Alldeles perfekt avslut på sommaren kan man nog säga....Sen så måste jag få visa dessa stygga sakerna. Min hjärtan-på-tråd i köket blommar, och det har den gjort bra länge. Det kan man ju tycka är roligt. Men grejen är ju att de är så förbaskat fula och de ramlar av och skräper ner hela tiden. Nån som vet hur länge de brukar blomma?


Hoppas ni har en fin helg!

2 kommentarer:

 1. Hej! Min hjärta på tråd blommar också.Och jag vill inte.....! Har fråga jätte många men ingen har hatt någon som blommar så jag trodde min var unik....min har säkert blomma sen i mitten på juli och det blir bara mer och mer blommar på den. Inte så vakert precis. / Stina

  SvaraRadera
 2. Hej !
  va mycket fint du grejar, så gulligt med lådan framför fönstret =)
  Har oxå rensat och grejat, ut med gamla och in med det nya och nygamla ;)
  Kramar

  SvaraRadera