tisdag 24 juli 2012På tur igen! 
Igår åkte jag och Vicki på samma loppisrunda som jag och Ludvig gjorde för ett tag sedan. Och som ni ser på bilden nedan så gick det riktigt bra den här gången också =)Första stoppet blev även denna gång i Långed på Herbret Antik. Där fyndade jag dessa pardörrar. Kär!!
Nu ska det bara fixas och pysslas runtomkring.
Efter fika hos Therese, tack för den =), åkte vi vidare mot dalslands billigaste loppis som han, Conny, själv sa förra gången. Glasburkarna här nedan hittade jag där.


Hittade även lite smått och gott på Herbret som jag hamnade på "skrivbordet" uppe på hallen, tillsammans med en gammal almanacka från 1912....100 år sen den användes alltså =)
Den gamla trälådan vet jag inte riktigt vart jag ska ha eller vad jag ska göra med den, men det är helt omöjligt att låta bli att köpa en sådan sak! ;)
Conny har många fynd i sin stora ladugård. Två fönster som ska få en makeover följde med hem också. 50kr för båda....billigt!!!


Sedan var det Vassviken som stod på tur. Köpte de små söta ljusstakarna. Passar bra i mitt kök där jag har lite blått.
Vi var även in till Östby. Jag och Ludvig var ju där förra veckan, så jag var in dit nu igen och köpta några fler små lådor.
Pallen tänkte jag på altanen...bra med lite extra sittplatser.
Summa sumarum, ännu en lyckad loppistur. Det enda som fattas nu är ett större hus så jag kan få plats med allting ;)

Puss & Kram
1 kommentar:

 1. Vilka fina fynd du hittat!
  Dörrarna va superfina!
  Blir så loppis-sugen nu! =)

  Ha det bra!

  Mvh Liza

  SvaraRadera