söndag 8 juli 2012


Sommarlov och semester....för vissa ;)


Nu har mannen haft en veckas semester! Och i och med det så fick barna också gå hem från fritids. Blev dock inte så många dagar på fritids efter skolavslutningen. Nu är de iaf lediga i 7 veckor, tack vare att våra föräldrar ställer upp lite när Peter börjar jobba igen och jag fortfarande jobbar. Ja...för jag jobbar i vanlig ordning varje sommar. Men denna sommaren gör jag bara nätter här hemma och det känns såååå skönt! =)Och lite sommar har vi ju faktiskt fått också. Mina lediga dagar denna veckan var riktigt fina, härligt! Det dracks lite vin med goda vänner och en sväng till stranden blev det också.

Och blommorna blommar!
Men helgens regn har dock regnat sönder pionerna...i år igen! Men denna bukett hann jag plocka ihop innan regnet...luktar väldigt gott =)Och äntligen har jag fått ner örter i min målade kopparbalja.Jag fick ju ett växthus när jag fyllde år. Har inte kommit underfund med vad jag velat ha i, men nu köpte jag bara nåt (vitt) när jag var till Handelsträdgården.I torsdags var jag hos en arbetskamrat vid hennes gamla hus...hennes Änglagård som hon har sålt. Vi var i garaget där hon har massa saker som hon ska göra sig av med. Och då fick jag komma och titta om jag ville köpa nåt =)
Denna härligt, slitna gamla stolen fick följa med hem och ställa sig i rabatten på framsidan. Lite nya blomster får pryda den.Ett klaffbord hade hon också. Det har fått plats där det andra, lilla klaffbordet stod.Så det andra lilla fick ju då flytta på sig......och då fick ju även det gamla bordet flytta på sig! Det står nu uppe på lilla hallen.Kort på barna när de var små och gamla slitna Disney böcker pryder den lilla hörnan.Hon hade också en slags förvaringshylla som hade stått på en järnvägsstation en gång i tiden.
Perfekt att lägga in diverse saker i. Egentligen ska den vara stående och inte liggande som jag har gjort. Men den passade bäst så.
På vissa av facken finns det kvar bokstäver sen tiden det begavs. 
Tack snälla I för att jag fick komma, jag ser fram emot nästa träff =)

Hoppas ni andra har det bra oavsett semester eller jobb. Nu ska iaf jag njuta av några dagars ledighet...och på fredag...då smäller det! Då står jag och Anna där igen...och bara ler =)

Kramen!! <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar