onsdag 2 maj 2012


Semester


Japp...jag har varit på semester. En vecka i Egypten, utan man, utan barn. Bara jag och min kära vän Therese. Och det var helt underbart. Vi har bara legat platt fall i solen. Jag var i så stort behov av detta så det anar ni inte. Ego verkar det som flera har tyckt. Men det skiter jag i...ni lever inte mitt liv!


Så här har det sett ut de flesta dagarna under veckan vi var där. En bok och något gott att dricka. 3 böcker läste jag ut...när man har tid till det annars??
Hemma funkade allt hur bra som helst! Men visst saknar man dom snabbt?!
Nu är det trädgårdsarbete på gång för fullt här hemma. Vi har tagit ner en jättestor gran på tomten. Och det ska flyttas grejer hit och dit, och ett nytt "lanne" ska göras iordning...m.m. Men så roligt det är!


Min älskade magnolia som jag fick på min 30-års dag för 2 år sen, blommar för fullt nu! Är så kul att den har klarat sig!I lördags var jag på Erikshjälpen och gjorde några små fynd....kommer i nästa inlägg när jag har fått kort på dom.

Ha d bra!!


3 kommentarer:

 1. Tycker verkligen folk du är ego??? Gud så dumt! Jag hade gärna åkt iväg en vecka utan man och barn och gjorde det också för några år sen. Såååå skönt och jag har aldrig vart så utvilad som då!
  Skulle lätt göra om det=)

  Underbart för dig!
  Klart man saknar de där hemma men ändå är det väldigt skönt att komma bort och samla energi=)

  ha det så gott

  kram mitha

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du var värd denna semester,
  är bara "lite" avis ; )

  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 3. Tycker oxå att du var värd det <3 , Du vet ju vad jag tyckte så skit i vad de säger . Bara vi är överens så spelar det ingen roll vad folk tycker .
  Kram Peter

  SvaraRadera